Dagelijkse aanbiedingen

Refurbished betekend letterlijk: gereviseerd. Dit houdt in dat apparaten gebruikt zijn, maar na gebruik zijn gecontroleerd en waar nodig was gerepareerd. Dit betekent dat het apparaat zich in een zo goed als nieuwe staat bevindt. Een refurbished telefoon is vele male voordeliger dan een gloednieuwe telefoon. Dit terwijl de staat van de telefoon niet veel van elkaar zal verschillen. Het grootste voordeel vaan een refurbished elektronisch apparaat is de goedkope prijs. Naast de goedkope prijs zijn er vaak ook dagelijkse, superaantrekkelijke aanbiedingen. Die het apparaat nog voordeliger maken dan dat ze al waren.

Waarom een refurbished apparaat kopen?

De allergrootste reden is de voordelige prijs ten opzichte van een gloednieuwe telefoon. De telefoon is gebruikt, maar uitermate getest en gecontroleerd door experts. Je kan er dus met zekerheid van uit gaan dat de telefoon zich in een goede staat bevindt. Met een refurbished apparaat heb je een voordelige & betrouwbare aankoop. De garantie van elke refurbished winkel verhoogd de betrouwbaarheid.

Tweedehands is natuurlijk aantrekkelijker, omdat deze apparaten vaak nog goedkoper zijn. Maar met tweedehands spullen ben je er nooit zeker van of die lang genoeg meegaat. Na een maand kan je apparaat kapot zijn & niks meer waard. Bij een refurbished apparaat is deze kans niet normaal klein. Gebeurt het toch? Dan heb je garantie van de refurbished winkel.

Ook ben je erg duurzaam bezig wanneer je een refurbished apparaat koopt. Je geeft het product een tweede leven en misschien zelfs nog meerdere levens na je eigen gebruik. Alle apparaten zijn refurbished te verkrijgen, of het nou gaat om een oud of nieuw model.

Mobieldagdeal

Mobieldagdeal is een bekende refurbished webshop die dagelijks korting geeft op vele refurbished apparaten. Dit bedrijf zorgt ervoor dat je niet de volle prijs voor een gloednieuwe telefoon hoeft betalen. Want waarom zou je de volle prijs betalen terwijl je voor vrijwel dezelfde staat een goedkopere telefoon kan krijgen? Dit kan natuurlijk via marktplaats maar hier ben je niet gegarandeerd op veiligheid. Apparaten die verkocht worden via marktplaats kunnen soms niet hun beloftes van de verkoper nakomen. Garantie heb je hier niet, bij een webshop als mobiel dagdeal wel.