Apple
apple

Iedereen kent het merk wel. De welbekende appel, wie kent hem niet. Het is een investering die je voor een langere tijd zult gebruiken. Iedereen kent wel iemand die alles van Apple heeft van Apple en echt verliefd is op het merk. Anderen haten het merk. In deze blog is te lezen welke nieuwe apparaten Apple de afgelopen tijd heeft uitgebracht. 

Iphone 

Afgelopen oktober is de nieuwste Apple Iphone uitgekomen. Dé Iphone 12. Deze telefoon is in meerdere varianten beschikbaar zo is de Iphone 12 en Iphone 12 Pro uitgekomen. Beiden zijn in drie verschillende geheugen varianten namelijk: 64 GB, 128 GB en 256 GB. Deze telefoon heeft een nieuwe uitstraling dan de andere Iphones. Nu heeft Apple het de look gegeven van de Iphone 5. De ronde randen zijn weg en zijn vervangen door de rechte randen. Verder is de Iphone 12 mini ook uitgekomen, die is iets kleiner dan Iphone 12. Alle drie de Iphones zijn in vijf verschillende kleuren: zwart, wit, rood, blauw en mint groen. 

MacBook 

De allernieuwste MacBook Air en MacBook Pro zijn uitgekomen. Deze laptops zijn erg goed voor grafisch gebruik. Verder zien ze erg mooi door hun aluminium behuizing, houden lang hun waarde en tweedehands zijn ze ook veel waard en ze zijn erg gebruiksvriendelijk. Deze laptops zijn in drie verschillende kleuren te verkrijgen: rosé goud, space gray en silver. De MacBook Pro is verkrijgbaar in 512 GB, 1 TB en 2 TB. De MacBook Air is te verkrijgen in 256 GB, 512 GB, 1 TB en 2 TB. 

Airpods

Airpods zijn razend populair onder de Apple gebruikers. Zo heb je de Airpods, Airpods Pro en de Airpods Max nu. De Airpods Max is een draadloze koptelefoon eigenlijk. De Airpods Max zijn in vijf kleuren te verkrijgen: wit, zwart, blauw, rood en mint groen. Hierdoor is er voor iedereen een kleur die bij hem of haar past. Het wordt geleverd met een smartcase en oplaadsnoertje. Dus je krijg er geen stekker bij die moet jezelf al in huis hebben.  

Apple Watch

De nieuwste versie van de Apple Watch zijn ook uitgekomen. Het heeft wel hetzelfde design als de Apple Watch Series 4 en 5. Er zit voor het eerst geen usb-stekker in, maar een magnetisch oplaadkabel. Ook kun je bij deze nieuwe serie kiezen voor nieuwe kleuren. Nu kan je kiezen uit zilver, spacegrijs of goud.Verder kun je ook de Apple Watch kopen die samen met Nike is gemaakt. Bij deze nieuwe serie is er een gezinsconfiguratie, waardoor je de Apple Watch kunt installeren en beheren, die van je kinderen. 

Ipad

Er zijn twee nieuwe Ipads uitgekomen afgelopen tijd de Ipad en Ipad Air . De Ipad Air is voor mensen die geavanceerde functies willen, maar niet te veel willen betalen. Het model is verkrijgbaar in 5 kleuren: blauw, groen, rosé goud, silver en space gray. Verder is het verkrijgbaar in 64 GB en 256 GB. De Ipad is in drie kleuren beschikbaar namelijk grijs, space gray en goud. Verder is de capaciteit van deze Ipads 32 GB of 128 GB. Het ligt er maar net aan wat jij wilt gebruiken.

Meer
artikelen