Hoe maak je een BBQ aan, aan boord
bbq

BBQ op een boot met Event op het Water? Ja u leest het goed. Event op het Water is het bemiddelingsplatform van Nederland als het gaat om bootverhuur door heel Nederland. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van varen, bemiddeling en mooie onvergetelijke vaarmomenten voor onze passagiers te realiseren.

Huur een BBQ boot voor een onvergetelijke dag

Wilt u met ons lekker BBQ’en op een zonnige dag op het water? Dan is het BBQ Boot huren concept echt iets voor u en echt een aanrader. Onze Barbecue Boot concept heeft verschillende schepen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht tot zijn beschikking, met tal van mogelijkheden. Of het nu gaat om kleine groepen (vanaf 20 personen) of grote groepen (vanaf 250 tot wel 700 personen) BBQ Boot huren is zeer geschikt voor u en uw gezelschap voor elke gelegenheid kunt u bij ons berecht. Daarom kunnen wij u altijd van dienst zijn. Ook zijn kinderen bij ons aan boord welkom. Bij ons aan boord kunt u lekker genieten van het prachtige uitzicht van de grachten in Amsterdam of de haven van Rotterdam. Wij varen 7 dagen per week 24 uur per dag. Uw wens is bijna altijd mogelijk.
De BBQ gerechten worden vers aan boord bereid door onze cateraar en wij hebben verschillende arrangementen. Het BBQ Populair arrangement dit is een arrangement met diverse verse vlees soorten zoals een braadworstjes, een gemarineerde worstje, gekruide kippendijen gekruid, een hamburger, een shaslick, mixed grill aan een spies met kip, ui en paprika en een kipsaté gemarineerd en pittig van smaak.

Met een BBQ boot door de Amsterdamse grachten

Het is zomer in Nederland en dat wil je vieren na drie jaar corona. Vanaf begin maart zijn we weer operationeel. Onze telefoon staat roodgloeiend en onze mailbox puilt het uit. Mensen willen massaal genieten van het leven. En geef je is ongelijk. Na drie jaar gevangen te hebben gezeten door corona is het tijd om te genieten van het leven en dat kan bij Event op het Water.
De BBQ Boten Amsterdam die door ons worden aangeboden zijn beschikbaar vanaf 30 t/m 700 personen. Elke Borrelboot Amsterdam is voorzien van een professionele apparatuur en goede faciliteiten zoals een bar, toilet en lounge meubilair. Het vlees op de BBQ Boot Amsterdam zal speciaal gemarineerd worden door onze ervaren koks die graag klaar staan om voor u het vlees te bereiden. We hebben verschillende arrangementen voor u en uw gezelschap samengesteld. Keuze uit vegetarische BBQ gerechten of Halal? Het is voor Event op het Water geen enkel probleem.

Wat krijg je op tafel?

Denk bijvoorbeeld aan onze heerlijke ossenhaas, satéstokjes of Tomahawk rundvlees steak. Echt een aanrader al zeggen we het zelf. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en komen vers van de slager. Er is verder ook de mogelijkheid voor een diner naar eigen invulling. U kunt u keuze voor de Borrelboot Amsterdam uitbreiden met diverse catering mogelijkheden. De opties zijn eindeloos. Op onze website hebben we alle BBQ Boot Amsterdam of Borrelboot Amsterdam arrangementen staan. Kijk het gerust na en voor meer informatie neem dan met ons contact op via de contactformulier op de website van Event op het Water.

Meer
artikelen